Werken bij De Hekserij

Einde 2023, of in 2024 is er waarschijnlijk behoefte aan:

(junior) Productspecialist

Je hoeft niet nu al specialist te zijn, we leiden je intern op. Juniors van 50+ zijn ook welkom.

Wat daarvoor nodig is is:

  • Kennis van, en betrokkenheid met, grondstoffen voor geurproducten en cosmetica
  • Kennis van chemie en eventueel aanverwante zaken (natuurkunde, toxicologie, biologie, geneeskunde, farmacie)
  • Kennis van zaken als kwaliteit, arbo en milieuzaken (KAM), of interesse in je dat eigen maken
  • Kennis van het formuleren, samenstellen en maken van cosmetica en geurproducten, of interesse in je dat eigen maken

De nieuwe medewerker is nieuwsgierig, leergierig en heeft een flexibele instelling, niveau vanaf MBO plus. Een relevante opleiding is meegenomen, net als een diploma, maar we hebben uiteindelijk meer interesse in wat je echt kan dan in wat je zou moeten kunnen. Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk. Kennis van andere talen is zeer welkom.

Je wordt ingezet op zaken als verbeteren van productbeschrijvingen, ontwikkelen en testen van formuleringen, maken en onderhouden van documentatie, sourcing en inkoop, onderhoud van het RIE, etcetera.

We leren je daarvoor alles dat we weten van onze producten, van het maken van cosmetica en het samenstellen van geurcomposities. We leiden je zelf in in de wetgeving, maar externe opleidingen zullen ook nodig kunnen zijn.

Voltijd en deeltijd is allebei bespreekbaar. Het werk vindt plaats in ons bedrijf in IJsselmuiden, sommige werkzaamheden zijn desgewenst (deels) vanuit huis te doen.

We bieden een prettige werkomgeving met zeven mensen en drie honden als collega. Loon: denk aan ± 2500 euro per maand bij 40 werkuren per week. Er is geen CAO van toepassing.

Voor meer informatie of sollicitatie kan je contact met ons opnemen, doe dit per email.