Ons verhaal

De Hekserij levert grondstoffen, materialen, gereedschappen en kennis, in kleine hoeveelheden en aan een breed publiek.

Grondstoffen voor

  • parfum en geurproducten
  • cosmetica
  • scheikunde, biologie en techniek

Materialen en gereedschappen

  • verpakkingen voor parfum en andere cosmetica
  • laboratoriumglaswerk
  • overig werkmateriaal

Kennis

  • formules voor parfum, geurproducten en cosmetica
  • privéles in parfum maken
  • technisch-chemisch advies op het gebied van parfum en geurproducten

Kleine hoeveelheden

Producten waarvan je normaal gesproken alleen grote hoeveelheden (1 kg, 25 kg, 200 kg, 1000 kg) kan afnemen, verkopen we in veel kleinere hoeveelheden, soms al vanaf 1 gram.

Breed publiek

Met meer dan 30.000 klanten in 50 landen hebben we een zeer brede klantenkring: van eenmanszaken tot multinationals, van basisscholen tot grote researchinstituten. Uiteraard leveren we ook aan particulieren.

Onze werkwijze

De Hekserij is eigenlijk vergelijkbaar met een ouderwetse apotheek. Iemand meldt zich bij de balie met een recept van de arts. In de schappen van de apotheek staan grote potten geneesmiddelen van een kilogram. De apotheker weegt exact wat er nodig is voor het bewuste recept. Zo wordt de juiste dosis speciaal voor deze klant verpakt.

Zo gaat het bij ons ook. Stel dat u 250 ml avocado-olie bestelt. Die olie zit bij ons verpakt in vaten van 25 liter. Het kan dus zijn dat uw hoeveelheid nog moet worden afgevuld. Bij producten waarvan we veel verkopen is dit zelden het geval. Bij minder populaire producten kost het verpakken van de grondstoffen tijd. Om die reden leveren wij niet de volgende dag als u voor 23 uur bestelt.

We gaan hierbij nauwkeurig te werk. Onze producten worden zorgvuldig verpakt, hygiënisch en met aandacht voor veiligheid, kwaliteit en milieu. We vinden het belangrijk om ook producten te verkopen waar weinig vraag naar is. Om flexibel te blijven, verpakken we zo’n product pas nadat deze is besteld.

Onze geschiedenis

Veel gevraagd en veel verteld, daarom hebben we hier een extra pagina gemaakt, met daarop het hele verhaal.

Onze naam

Onze naam komt vanuit het beeld van drie heksen rond een grote ketel die daar onze grondstoffen in mengen en zo een brouwsel maken. Voor ons was een heks simpelweg een folkloristische verschijnsel uit sprookjes. Pas later leerden we dat er mensen zijn die geloven dat heksen en hekserij werkelijk bestaan en er bovendien een positieve of negatieve associatie bij hebben.

Omdat we de naam al zo’n twintig jaar gebruiken en breed bekend is onder onze klanten gaan we deze niet wijzigen.