U kunt ons op vier manieren betalen.

iDeal

Als u een Nederlandse bankrekening heeft en uw bank ondersteunt iDeal, kunt u betalen met iDeal. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Dit kan alleen in de Hekserij.nl webshop.

PayPal

Als u een PayPal account heeft (of maakt, het kost weinig tijd) kunt u met PayPal betalen. U kunt hier ook een creditcard of bankrekening aan koppelen. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Zie de website van PayPal voor meer informatie.

Bank (vooruitbetaling)

Als u een bankrekening heeft kunt u vooruit betalen per bank, dit kan meestal ook van buiten Nederland. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode.  In de bevestigingsemail die u ontvangt staat het te betalen bedrag en staan ook de bankgegevens. Bij betalingen van buiten Nederland: zorg dat het hele bedrag wordt overgemaakt en dat er geen kosten van worden afgetrokken. Uw bank kan u hier meer over vertellen.

Anders

Nederlandse scholen kunnen een afspraak maken om op rekening te bestellen, ook andere betaalopties zijn mogelijk, na afspraak. Maak daarvoor eerst per email een afspraak en volg daarna onze instructies op. Bent u deze vergeten: vraag ernaar voor uw bestelling. Kies in dit geval voor betaaloptie ‘Afwijkend, zoals schriftelijk overeengekomen’.