Betalen

U kunt ons op verschillende manieren betalen.

iDeal

iDeal wordt door de grotere Nederlandse banken en Revolut ondersteund. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Gebruik van iDeal kan alleen in de Hekserij.nl webshop.

Bij iDeal betaalt u in de betaalomgeving van uw eigen bank. Uw bank kan u hier meer informatie over geven.

Overboeking (met betaalverplichting)

Als u een bankrekening heeft kunt u vooruit betalen per bank, dit kan vanuit elk land. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode.  In de bevestigingsmail die u ontvangt staat het te betalen bedrag en staan ook de bankgegevens. Bij betalingen van buiten Nederland: zorg dat het hele bedrag wordt overgemaakt en dat er geen kosten van worden afgetrokken. Uw bank kan u hier meer over vertellen.

In de webshop betaalt u niet aan ons, maar aan Mollie, onze betaalprovider. De betaalgegevens zijn:

Begunstigde: Stichting Mollie Payments
Adres: Keizersgracht 126, 1015CW, Amsterdam
IBAN: NL70 DEUT 0265 2623 13
BIC: DEUTNL2A

Heel belangrijk: vermeld de betalingsreferentie bij uw overboeking, precies zoals deze in de bevestigingsmail staat. Zonder deze referentie kan Mollie de betaling niet aan de bestelling koppelen en dan wordt de betaling teruggeboekt.

Bancontact

Speciaal voor onze Belgische klanten. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Gebruik van Bancontact kan alleen in de Hekserij.nl webshop.

KBC/CBC betaalknop

Speciaal voor onze Belgische klanten met een bankrekening bij de KBC. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Gebruik van deze methode kan alleen in de Hekserij.nl webshop.

SOFORT banking

Deze betaalmethode is met name in Duitsland populair, maar kan gebruikt worden in een groeiend aantal Europese landen. Momenteel is dat naast Duitsland ook Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Italië, België, Nederland, Zweden, Finland, Polen en Spanje. Via Sofort komt u terecht bij de online omgeving van uw eigen bank en kunt vanaf daar betalen. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Gebruik van Sofort kan alleen in de Hekserij.nl webshop.

EPS

Speciaal voor onze Oostenrijkse klanten. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Gebruik van EPS kan alleen in de Hekserij.nl webshop.

PayPal

Als u een PayPal account heeft kunt u met PayPal betalen. We brengen een deel van de kosten voor deze betaalmethode in rekening, namelijk 2% van het totaalbedrag van uw bestelling, dus het bedrag inclusief verzendkosten. Op de website van PayPal vindt u alle informatie die nodig is om met PayPal te betalen.

PayPal maakt het ook mogelijk om per credit card te betalen, iets dat we niet zelf aanbieden.

Anders

Nederlandse scholen kunnen een afspraak maken om op rekening te bestellen, ook andere betaalopties zijn mogelijk, na afspraak. Maak daarvoor eerst per email een afspraak en volg daarna onze instructies op. Bent u deze vergeten: vraag ernaar voor uw bestelling.