Betalen

U kunt ons op verschillende manieren betalen.

iDeal

Als u een Nederlandse bankrekening heeft en uw bank ondersteunt iDeal, kunt u betalen met iDeal. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Gebruik van iDeal kan alleen in de Hekserij.nl webshop.

Bank (vooruitbetaling)

Als u een bankrekening heeft kunt u vooruit betalen per bank, dit kan vanuit elk land. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode.  In de bevestigingsemail die u ontvangt staat het te betalen bedrag en staan ook de bankgegevens. Bij betalingen van buiten Nederland: zorg dat het hele bedrag wordt overgemaakt en dat er geen kosten van worden afgetrokken. Uw bank kan u hier meer over vertellen.

Sofort

Deze betaalmethode is met name in Duitsland populair, maar kan gebruikt worden in een groeiend aantal Europese landen. Momenteel is dat naast Duitsland ook Oostenrijk, Italië, België, Nederland, Polen en Spanje. Via Sofort komt u terecht bij de online omgeving van uw eigen bank en kunt vanaf daar betalen. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Gebruik van Sofort kan alleen in de Hekserij.nl webshop.

Bancontact

Speciaal voor onze Belgische klanten. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Gebruik van Bancontact kan alleen in de Hekserij.nl webshop.

EPS

Speciaal voor onze Oostenrijkse klanten. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Gebruik van EPS kan alleen in de Hekserij.nl webshop.

KBC betaalknop

Speciaal voor onze Belgische klanten. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Gebruik van deze methode kan alleen in de Hekserij.nl webshop.

PayPal

Als u een PayPal account heeft kunt u met PayPal betalen. We brengen een deel van de kosten voor deze betaalmethode in rekening, namelijk 2% van het totaalbedrag van uw bestelling, dus het bedrag inclusief verzendkosten.

Anders

Nederlandse scholen kunnen een afspraak maken om op rekening te bestellen, ook andere betaalopties zijn mogelijk, na afspraak. Maak daarvoor eerst per email een afspraak en volg daarna onze instructies op. Bent u deze vergeten: vraag ernaar voor uw bestelling.