Leveren

Zodra uw bestelling én betaling zijn ontvangen wordt de bestelling in behandeling genomen.

De levertijd kan 1-2 dagen langer zijn dan normaal door het restje vakantieachterstanden.

Meestal wordt uw pakje 3-4 werkdagen na bestellen en betalen geleverd, dat kán eerder of later zijn. Buiten Nederland en België is dit tot enkele dagen langer.

Een blijvend risico voor levertijd is (nog steeds) de coronasituatie, al worden deze risico’s wel kleiner. Zie ook hier.

Levertijd

Voor 23 uur besteld is bij ons nooit de volgende dag geleverd. We specialiseren ons niet in snelle levering, we specialiseren ons in het leveren van bijzondere producten. Producten die u elders niet of nauwelijks zult tegenkomen.

Ongeveer 70% van wat we verkopen maken we zelf of vullen we zelf af. Vaak is dat in kleine hoeveelheden. Voor ongeveer de helft van alle bestellingen moet daarom nog iets worden afgevuld of gemaakt, voordat we kunnen verzenden. Om dat efficiënt te doen verzenden we niet op alle dagen van de week.

We zouden het bedrijf zo kunnen inrichten dan we sneller kunnen leveren. Dat heeft gevolgen, ofwel de prijs moet omhoog, ofwel de kwaliteit moet omlaag, ofwel het assortiment moet (veel) kleiner. We weten dat de meeste van onze klanten dat niet willen en achter onze keuzes staan. Voor de overige klanten: helaas is het niet mogelijk het iedereen naar de zin te maken, sorry.

Het is daarom absoluut noodzakelijk dat u tijdig bestelt. Een open dag of verjaardagsfeestje is meestal al maanden van te voren bekend, waarom dan niet een maand van te voren bestellen?

Vertraging

Vertraging kan worden veroorzaakt door diverse zaken, zoals vakantiesluiting, grote drukte en fouten in de opgegeven adressen.

Soms kunt u daar zelf wat aan doen. Controleer bijvoorbeeld altijd uw bestelling en uw adres voordat u de bestelling plaatst.

Als de vertraging veroorzaakt wordt doordat we een product langer niet op voorraad hebben nemen we contact met u op. Dat doen we ook in gevallen waarbij de levertijd meer dan 14 dagen lijkt te worden. In andere gevallen nemen we als regel geen contact met u op.

Spoed

Spoedleveringen zijn niet mogelijk, u kunt ook geen producten afhalen.