Vakantie

Tijdens maar ook rond vakanties is de levertijd langer. Klantenservice en andere dienstverlening is dan niet beschikbaar.

LET OP: De Hekserij is telefonisch en per email onbereikbaar van 18 december 2019 t/m 1 januari 2020.

Pakjes worden verzonden t/m 20 december. Hoe eerder besteld, hoe groter de kans op tijdige levering.

Ook in, voor of na de vakantie heeft langskomen geen zin, bestellingen worden uitsluitend verzonden, afhalen is helaas nooit mogelijk.

Komende vakantiesluitingen

  • 21 december 2019 t/m 1 januari 2020 (klantenservice gesloten vanaf 18 december!)
  • 13 april 2020 (tweede paasdag)

Alle data onder voorbehoud.

Levertijd

Bestellingen die niet meer voor de vakantie verwerkt kunnen worden worden na de vakantie geleverd. Bestellingen die in de vakantie worden geplaatst worden ook na de vakantie geleverd.

De levertijd na de vakantie is vaak langer, dit omdat in de vakantie wel besteld is maar niet geleverd. We raden daarom aan om gewoon in de vakantie te bestellen: heeft u aan het begin van de vakantie besteld dan bent u als een van de eersten aan de beurt ná de vakantie.

Het enige advies dat we kunnen geven is: bestel op tijd. Het kan zijn dat een bestelling die op vrijdag om 13 uur wordt ontvangen nog voor de vakantie wordt verzonden. Het kan zijn dat een bestelling die precies een week eerder werd geplaatst niet wordt verzonden. Bijvoorbeeld omdat een product niet tijdig afgevuld kon worden. In alle gevallen: we doen ons best.

Gaat u zelf op vakantie

Bestel niet vlak voor uw eigen vakantie, het kan zijn dat uw pakje pas in uw vakantie kan worden aangeboden. Kan het pakje niet worden ontvangen dan komt het retour met alle extra kosten van dien.

Klantenservice

De klantenservice is niet beschikbaar in vakanties, vanaf ergens in de laatste middag voor de vakantie worden de laatste aanvragen behandeld.

Let op: 18 t/m 20 december 2019 is de klantenservice al wel met vakantie, de verzending nog niet. Pakjes worden t/m 20 december verzonden, maar emails en telefoontjes worden na dinsdagmiddag 17 december niet meer beantwoord, pas 2 januari weer.

Leveranciers

Bent u een leverancier van De Hekserij: lever niet tijdens onze vakantiesluiting. Hoewel er ook in vakanties regelmatig bezetting is kunnen niet garanderen dat er iemand aanwezig is op het moment van leveren.

 

X
Corona update: lees meer...