Vakantie

Tijdens maar ook rond vakanties is de levertijd langer. Klantenservice en andere dienstverlening is dan niet beschikbaar.

Komende vakantiesluitingen

  • 27 april 2018 (Koningsdag)
  • 10 mei 2018 (Hemelvaart)
  • 21 mei 2018 (Pinksteren)
  • 28 juli t/m 12 augustus 2018
  • 20 t/m 31 december 2018
  • 1 januari 2019

Alle data onder voorbehoud.

Levertijd

Bestellingen die niet meer voor de vakantie verwerkt kunnen worden worden na de vakantie geleverd. Bestellingen die in de vakantie worden geplaatst worden ook na de vakantie geleverd.

De levertijd na de vakantie is vaak langer, dit omdat in de vakantie wel besteld is maar niet geleverd. We raden daarom aan om gewoon in de vakantie te bestellen: heeft u aan het begin van de vakantie besteld dan bent u als een van de eersten aan de beurt ná de vakantie.

Het enige advies dat we kunnen geven is: bestel op tijd. Het kan zijn dat een bestelling die op vrijdag om 13 uur wordt ontvangen nog voor de vakantie wordt verzonden. Het kan zijn dat een bestelling die precies een week eerder werd geplaatst niet wordt verzonden. Bijvoorbeeld omdat een product niet tijdig afgevuld kon worden. In alle gevallen: we doen ons best.

Klantenservice

De klantenservice is niet beschikbaar in vakanties, vanaf ergens in de middag voor de vakantie worden de laatste aanvragen behandeld.

Leveranciers

Bent u een leverancier van De Hekserij: lever niet tijdens onze vakantiesluiting. Hoewel er ook in vakanties regelmatig bezetting is kunnen we dat niet garanderen.