Vakantie

Tijdens maar ook rond een vakantie is de levertijd langer. Klantenservice en andere dienstverlening is dan niet beschikbaar.

Bestellingen kort voor (1-2 dagen) de vakantie geplaatst worden vrijwel allemaal ná de vakantie geleverd.

Bestellingen die eerder zijn geplaatst: we proberen deze zo veel mogelijk voor de vakantiesluiting te versturen, maar dit zal niet met alle lukken.

Ook in, voor of na de vakantie heeft langskomen geen zin, bestellingen worden uitsluitend verzonden, afhalen is helaas nooit mogelijk.

Komende vakantiesluitingen

  • 23 juli 2022 t/m 14 augustus 2022
  • 21 december 2022 t/m 1 januari 2023

Alle data onder voorbehoud.

Levertijd

Bestellingen die niet meer voor de vakantiesluiting verwerkt kunnen worden worden erna geleverd. Hetzelfde geldt voor bestellingen die in de vakantie worden geplaatst.

De levertijd na de vakantie is vaak langer, dit door de achterstand in levering die is ontstaan. We raden daarom aan om gewoon in de vakantie te bestellen: heeft u aan het begin van de vakantie besteld dan bent u als een van de eersten aan de beurt als we weer aan de slag gaan.

Het enige advies dat we kunnen geven is: bestel op tijd. Het kan zijn dat een bestelling die op de laatste werkdag voor de vakantie om 14 uur wordt ontvangen nog voor de vakantie wordt verzonden. Het kan zijn dat een bestelling die een week eerder werd geplaatst niet voor de vakantie wordt verzonden. Bijvoorbeeld omdat een product niet tijdig afgevuld kon worden. In alle gevallen: we doen ons best.

Gaat u zelf op vakantie

Bestel niet vlak voor uw eigen vakantie, het kan zijn dat uw pakje pas in uw vakantie kan worden aangeboden. Kan het pakje niet worden ontvangen dan komt het retour met alle extra kosten van dien.

Klantenservice

De klantenservice is niet beschikbaar in vakanties, vanaf ergens in de laatste middag voor de vakantie worden de laatste aanvragen behandeld.

Leveranciers

Bent u een leverancier van De Hekserij: lever niet tijdens onze vakantiesluiting. Hoewel er ook in vakanties regelmatig bezetting is kunnen niet garanderen dat er iemand aanwezig is op het moment van leveren.