Privéles

Er zijn in Nederland verschillende cursussen op het gebied van parfum maken, meestal hebben ze als doel dat je een geurtje maakt, en is het vooral voor de lol.

Het is een leuke bezigheid en we leveren daar graag de grondstoffen voor.

Als je wat dieper in de materie wil duiken zijn deze cursussen niet geschikt. Wil je leren hoe een echt parfum wordt gemaakt zoals je dat in de parfumerie koopt? Hoe je een geurcompositie voor je zelfgemaakte zeep, geurkaarsen of  kamerparfum kan maken? Dan zou privéles bij De Hekserij misschien een optie zijn.

Privéles is altijd maatwerk. We kijken wat je kan, weet en hebt gedaan. Verder houden we rekening met wat je wil leren, wat is het doel.

Bij absolute beginners behandelen we alles: basiskennis van geuren, kennis van geurstoffen, ruiken, mengen. Veel behoefte blijkt er te zijn aan kennis van het opbouwen van akkoorden en parfums. Dan zijn er specialistischer aanvragen: hoe parfumeer je kaarsen of zeep? We kunnen vrijwel altijd helpen. Kunnen we dat niet geven we dat ook aan.

Er is jaarlijks beperkt ruimte voor nieuwe cursisten, privéles wordt in principe alleen gegeven in de periode maart t/m oktober, vanaf eind januari heeft het zin aanvragen voor het nieuwe seizoen te doen.

Tarieven 2018

  • De eerste vier uren les € 68,00 per uur (€ 85,00 per uur bij twee personen)
  • Elk volgend uur € 62,00 (€ 78,00 per uur bij twee personen)

Als u al eerder privéles heeft gehad en daarmee de eerste vier uren heeft volgemaakt geldt meteen het lagere tarief. Priveles kan alleen worden gegeven van maandag t/m vrijdag, overdag. Bedragen inclusief 21% BTW. Bedragen onder voorbehoud.

Privéles is bedoeld voor maximaal 2 personen tegelijk, bij 2 personen is het bedrag per uur ± 25% hoger dan bij 1 persoon (zie boven). Privéles aan meer dan twee personen tegelijk kan niet, maar wellicht kunnen we dan iets anders afspreken zoals een groepsles.

Aanvraag voor privéles of nadere informatie graag per email.

Ook op het gebied van cosmetica, natuurlijke grondstoffen en chemie kunnen we privéles geven, de mogelijkheden zijn daar wel beperkter, maar vraag gerust of we u van dienst kunnen zijn.