Privéles

Er zijn in Nederland verschillende cursussen op het gebied van parfum maken, meestal hebben ze als doel dat je een geurtje maakt, en is het vooral voor de lol. Het is een leuke bezigheid en we leveren daar graag de grondstoffen voor.

Als je wat dieper in de materie wil duiken zijn deze cursussen niet geschikt. Wil je leren hoe een echt parfum wordt gemaakt zoals je dat in de parfumerie koopt? Hoe je een geurcompositie voor je zelfgemaakte zeep, geurkaarsen of  kamerparfum kan maken? Dan zou privéles bij De Hekserij misschien een optie zijn.

Privéles is altijd maatwerk. We kijken wat je kan, weet en hebt gedaan. Verder houden we rekening met wat je wil leren, wat is het doel. Het is dus niet zo dat je een voorgekookt lesprogramma volgt, we kijken naar de wensen en de mogelijkheden en passen het programma daar op aan.

Bij absolute beginners behandelen we alles: basiskennis van geuren, kennis van geurstoffen, ruiken, mengen. Veel behoefte blijkt er te zijn aan kennis van het opbouwen van akkoorden en parfums. Dan zijn er specialistischer aanvragen: hoe parfumeer je kaarsen of zeep? We kunnen vrijwel altijd helpen. Kunnen we dat niet geven we dat ook aan.

Er is jaarlijks beperkt ruimte voor nieuwe cursisten, privéles wordt in principe alleen gegeven in de periode maart t/m oktober, vanaf eind januari heeft het zin aanvragen voor het nieuwe seizoen te doen.

Tarieven 2019

  • Privéles 1 persoon € 78,00 per uur
  • Privéles 2 personen € 98,00 per uur

Privéles is bedoeld voor maximaal 2 personen tegelijk, waarbij beide dezelfde stof volgen. Privéles aan meer dan twee personen tegelijk kan niet, maar wellicht kunnen we dan iets anders afspreken zoals een groepsles.

Aanvraag voor privéles of nadere informatie graag per email.

X
De levertijd is momenteel helaas om meerdere redenen langer dan gebruikelijk. Zie ook onze corona update: lees meer...