Scholen

De Hekserij levert vanzelfsprekend ook aan scholen. Van het basisonderwijs tot de universiteit.

Cosmetica en geur

Haargel, tandpasta, shampoo en parfum: mooie projecten voor in de klas. Of het nu gaat om techniek in het basisonderwijs of een profielwerkstuk scheikunde. De educatieve pakketten worden niet alleen in de klas ingezet, maar zijn ook heel geschikt voor open dagen. De pakketten zijn heel compleet, je kan niets vergeten. Daarnaast verkopen we diverse ‘losse’ stoffen voor cosmetica en geurproducten.

Overige stoffen en materialen

We hebben een aantal bijzondere materialen in het assortiment. Voorbeelden zijn polymeren, hydrofoob zand en nitinol.

Hiernaast een klein, relatief goedkoop assortiment aan chemicaliën, glaswerk en dergelijke.  Kopersulfaat van een technische kwaliteit is net zo geschikt om water aan te tonen als een ultrapure versie. Leerlingen breken elk jaar wel een aantal erlenmeyers, of ze nu 6 of 30 euro per stuk kosten.

We rekenen voor scholen geen andere prijzen dan voor particulieren. Ook scholen raden we aan waar mogelijk in onze webwinkel te bestellen. Indien u iets zoekt dat niet in de webwinkel staat, of dat u in een veel grotere hoeveelheid dan daar staat aangegeven nodig hebt kunt u een offerte aanvragen. Dat kan het beste per email.  Omdat de webwinkel ook voor particulieren toegankelijk is zijn alle prijzen aangegeven inclusief BTW.

Bestellen op rekening

Nederlandse scholen kunnen in principe op rekening bestellen. Maak hierover vóór de eerste bestelling een afspraak per email. Geef ons de adresgegevens van de school door, en het brin nummer. Verder de contactgegevens (naam, telefoon, e-mailadres) van de bestellers en ook van degene die de factuur afhandelt. Na controle van de gegevens geven we u instructies voor op rekening bestellen.

Vlaamse scholen weten ons inmiddels steeds beter te vinden. Zij en scholen uit andere landen en regio’s zijn uiteraard van harte welkom als klant. Helaas moeten we vooralsnog wel vragen om betaling vooruit. Hetzelfde geldt voor particuliere scholen in Nederland, dat wil zeggen scholen die niet bekostigd worden door het Nederlandse ministerie van onderwijs.

Inkoopvoorwaarden worden niet door ons geaccepteerd, lees hier waarom niet.

Documentatie

Voor geleverde producten kunt u een veiligheidsinformatieblad aanvragen waar de wet dat vereist, zie onze algemene informatie over documentatie.

Levensmiddelen

De Hekserij levert geen enkel product dat bedoeld is voor bereiding van levensmiddelen. Vaak voldoen de stoffen niet aan de betreffende kwaliteitseisen. Dat willen we ook niet, dat moeten anderen maar doen. Ook onze verpakkingen voldoen niet aan de eisen voor verpakking van levensmiddelen. We raden dan ook aan onze producten niet te gebruiken in levensmiddelen.