Verhuizing

De Hekserij gaat in 2023 en 2024 (dus twee keer) verhuizen, dat zal zo nu en dan gevolgen hebben voor klanten en leveranciers.

Actueel

We zijn op 18 april verhuisd van de tijdelijke locatie waar we van augustus 2023 werkten. Het nieuwe pand is betrokken, het zal nog wel een paar weken tot maanden duren tot alles in orde is, maar we kunnen het meeste werk weer gewoon uitvoeren.

Vanwege de verhuizing zijn we van 13 t/m 22 april 2024 gesloten. In deze periode wordt niets verzonden en is de klantenservice beperkt. Bestellen kan wel, de webshop blijft in de lucht, de eerste pakjes vanuit het nieuwe pand hopen we op 23 april te verzenden.

Net als bij vakanties kan de levertijd rond de sluiting wat langer zijn.

Tijdspad

(onder voorbehoud)

Juni – juli 2023 – Aanpassingen tijdelijke pand
Augustus 2023 – Eerste verhuizing (naar tijdelijk pand)
Augustus – september 2023 – Sloop
September 2023 – Fundering
Oktober 2023 – December 2023 – Montage en ruwbouw
Januari 2024 – April 2024 – Afbouw
April 2024 – Tweede verhuizing (naar nieuwe pand)

Gevolgen

Rond de verhuizingen zullen we 1-2 weken min of meer gesloten zijn, we kunnen dan niet of niet altijd bestellingen verzenden of goederen ontvangen. Email en dergelijke: er zal op gereageerd worden, maar misschien minder snel dan normaal. Bestellen: kan in die periode gewoon, maar de levertijd kan langer zijn. Buiten de verhuisperiodes zal de verstoring minimaal zijn.

Aanleiding

Het pand waar we de afgelopen 12 jaar in zaten was te klein geworden en was al langer verouderd. Het is gesloopt en op dezelfde plek is een groter, nieuwer, energiezuinig pand gebouwd. We hebben nu twee keer zoveel ruimte. Omdat het op dezelfde plek wordt gebouwd werkten we tijdelijk in een ander pand vlakbij.