Verhuizing

De Hekserij gaat in 2023 en 2024 (dus twee keer) verhuizen, dat zal zo nu en dan gevolgen hebben voor klanten en leveranciers.

Actueel

We werken sinds augustus 2023 vanaf een tijdelijke locatie. Het nieuwe pand staat er en de afbouw (muren, elektriciteit, verwarming) is in volle gang, we liggen keurig op schema.

Tijdspad

(onder voorbehoud)

Juni – juli 2023 – Aanpassingen tijdelijke pand
Augustus 2023 – Eerste verhuizing (naar tijdelijk pand)
Augustus – september 2023 – Sloop
September 2023 – Fundering
Oktober 2023 – December 2023 – Montage en ruwbouw
Januari 2024 – Maart 2024 – Afbouw
April 2024 – Tweede verhuizing (naar nieuwe pand)

Gevolgen

Rond de verhuizingen zullen we 1-2 weken min of meer gesloten zijn, we kunnen dan niet of niet altijd bestellingen verzenden of goederen ontvangen. Email en dergelijke: er zal op gereageerd worden, maar misschien minder snel dan normaal. Bestellen: kan in die periode gewoon, maar de levertijd kan langer zijn. Buiten de verhuisperiodes zal de verstoring minimaal zijn.

Aanleiding

Het pand waar we de afgelopen 12 jaar in zaten was te klein geworden en was al langer verouderd. Het is gesloopt en op dezelfde plek is een groter, nieuwer, energiezuinig pand gebouwd. We krijgen twee keer zoveel ruimte. Omdat het op dezelfde plek wordt gebouwd werken we tijdelijk in een ander pand vlakbij. Het bezoekadres* is:

De Hekserij
Veldoven 1-3
8271 RT IJsselmuiden

* Ook hier is bezoek door klanten in principe niet mogelijk of zinvol, je kan niets afhalen, niets bekijken, geen advies vragen. Het ‘oude’ adres verandert niet en blijft het factuuradres, officiële adres etc..

Voor leveranciers: we geven bij bestellen aan op welke locatie geleverd moet worden. Het kan zijn dat we rond de verhuizing bij bestellingen met een langere levertijd vragen op het andere adres te leveren, of om de bestelling 1-2- weken vast te houden. Levering vindt alleen plaats aan Spoorstraat 57 of Veldoven 1-3!