Corona

De corona situatie is helaas niet helemaal voorspelbaar en kan diverse gevolgen hebben.

Op deze pagina geven we zo actueel mogelijke informatie. Vorige update was dinsdag 1 juni 2021.

Is de levertijd langer

Zo nu en dan zorgen de corona maatregelen voor langere levertijden. Daar zijn verschillende oorzaken voor geweest van corona gevallen onder ons eigen personeel tot schaarste aan diverse producten, van minder efficiënt werken om veilig te kunnen werken tot langere levertijden aan ons in verband met lock downs elders in de wereld. Op onze levertijd pagina geven we hier zo actueel mogelijke informatie over.

Wordt mijn bestelling nog verstuurd als ik nu bestel

Ja, maar er is een grotere kans op perioden van vertraging dan in andere jaren.

Wat gebeurt er als mijn bestelling niet kan worden verzonden

Uw bestelling blijft staan en wordt verwerkt zodra het wel mogelijk is. Duurt het te lang: u mag ons vragen de bestelling te annuleren, we betalen u dan terug.

Wat gebeurt er als ik retour wil sturen maar dat op dat moment niet kan

We zullen coulant omgaan met retour zendingen die door corona beperkingen niet tijdig kunnen plaatsvinden. Vraag wel (nog steeds) retouren tijdig aan via email!

Is er een tekort aan bepaalde producten

Hier en daar zijn er tekorten. Daarnaast is de levertijd van onze leveranciers vaak langer dan gebruikelijk. We lossen dit waar mogelijk op door ruimere voorraden aan te houden. Is een product langere tijd niet leverbaar, dan geven we dat aan in de webshop.

Omdat er een tekort is aan bepaalde productverpakkingen kan het zijn dat we (tijdelijk) andere verpakkingen moeten gebruiken voor bepaalde producten, hoewel dit tot nu toe vrijwel niet nodig is geweest. Sommige van de verpakkingen die we in de webshop verkopen kunnen wellicht minder goed leverbaar worden. Deze situatie kan helaas aanhouden tot ver in 2021.

Hoe kan ik een desinfecterende gel maken

Helaas hebben we geen kennis van (formele) medische producten. We hebben geen gelvormers die een desinfecterende gel kunnen vormen. Het hoge alcoholpercentage zorgt dat de gel niet goed gevormd kan worden met de gelvormers die we verkopen voor haargel en huidgels. Voor alcohol zijn speciale gelvormers nodig die we niet verkopen.