Corona

De corona situatie is helaas niet helemaal voorspelbaar en kan diverse gevolgen hebben.

Op deze pagina geven we zo actueel mogelijke informatie. Vorige update vrijdag 23 oktober 2020.

Is de levertijd langer

Momenteel is er een kleine kans op een langere levertijd. Dat heeft niet alleen te maken met uitval van onze verkouden medewerkers, maar ook met het feit dat het drukke seizoen voor De Hekserij in de periode oktober-februari is en dat we in het najaar van 2020 een behoorlijke interne verbouwing hebben.

Ook onze leveranciers en vervoerder hebben met corona te maken.

Wordt mijn bestelling nog verstuurd als ik nu bestel

Er zijn momenteel geen relevante beperkingen voor het verzenden van pakjes.

Pakjes naar een DHL servicepoint: door sluitingen kan het zijn dat geleverd wordt in een ander servicepoint dan gevraagd. Sommige servicepoints zijn gesloten, let daar op.

Wat gebeurt er als mijn bestelling niet kan worden verzonden

Als levering niet binnen redelijke termijn (1-2 weken) mogelijk lijkt door corona beperkingen, nemen we contact met u op. We geven u dan de keuze: wachten met leveren totdat wel geleverd kan worden of annuleren van de bestelling. In het laatste geval wordt uw betaling teruggestort.

Dit doen we ook als we door ziekte onder het personeel langere tijd geen pakjes zouden kunnen versturen.

Wat gebeurt er als ik retour wil sturen maar dat op dat moment niet kan

We zullen coulant omgaan met retour zendingen die door corona beperkingen niet tijdig kunnen plaatsvinden. Vraag wel (nog steeds) retouren tijdig aan via email!

Is er een tekort aan bepaalde producten

Hier en daar zijn er tekorten. Daarnaast is de levertijd van onze leveranciers vaak langer dan gebruikelijk. We lossen dit waar mogelijk op door ruimere voorraden aan te houden. Is een product langere tijd niet leverbaar, dan geven we dat aan in de webshop.

Omdat handschoenen elders beter kunnen worden ingezet leveren we deze pas weer zodra er voldoende voorraad in Nederland is. We denken dat dat niet eerder dan einde 2020 of begin 2021 zal zijn. Tot die tijd staan deze producten op uitverkocht. Op deze manier halen we een heel klein beetje druk van de ketel en dragen een klein steentje bij aan het beschikbaar blijven van deze middelen waar dat harder nodig is.

Veiligheidsbrillen zijn inmiddels wel weer gewoon leverbaar en bestelbaar.

Alles dat we in voorraad hadden aan handschoenen, brillen en mondkapjes voor verkoop of intern gebruik is in maart al door ons geschonken aan het Rode Kruis, voor gebruik in de gezondheidszorg.

Omdat er een tekort is aan bepaalde productverpakkingen kan het zijn dat we (tijdelijk) andere verpakkingen moeten gebruiken voor bepaalde producten. Sommige van de verpakkingen die we in de webshop verkopen kunnen wellicht minder goed leverbaar worden. Deze situatie kan helaas aanhouden tot in 2021.

Hoe kan ik een desinfecterende gel maken

Helaas hebben we geen kennis van (formele) medische producten. We hebben geen gelvormers die een desinfecterende gel kunnen vormen, het hoge alcoholpercentage zorgt dat de gel niet goed gevormd kan worden. Daar zijn speciale gelvormers voor nodig die we niet verkopen.

X
Het is erg druk, de levertijd is regelmatig langer dan gebruikelijk lees meer.... Bestel tijdig, ook al in verband met onze vakantiesluiting.