Corona

Op dit moment hebben we, wat onze activiteiten betreft, nog weinig last van het coronavirus. Dit kan natuurlijk veranderen in de komende tijd en zal zeker op de lange termijn gevolgen hebben.

We proberen onze klanten te blijven helpen: iets leuks te doen in quarantaine en continuïteit voor bedrijven.

Hou rekening met een langere levertijd!

Op deze pagina geven we zo actueel mogelijke informatie. Vorige update dinsdag 3 april 2020 om 8:30.

Wordt mijn bestelling nog verstuurd als ik nu bestel

Er zijn geen beperkingen voor het verzenden van pakjes met uitzondering van leveringen aan delen van Oostenrijk. Verder kunnen we overal leveren, voor zover er met deze webshop voor besteld kan worden. Wel is er een grotere kans op vertraging dan anders, zoals bij levering op de Friese waddeneilanden of in België.

Pakjes naar een DHL servicepoint: door sluitingen kan het zijn dat geleverd wordt in een ander servicepoint dan gevraagd. Veel servicepoints zijn gesloten, let daar op. In sommige landen zijn zelfs alle servicepoints gesloten.

Pakjes naar Oostenrijk: gebieden die volledig in quarantaine zijn geplaatst kunnen niet worden beleverd. DHL houdt zendingen vast totdat de gebieden weer worden vrijgegeven. Wij houden nieuwe bestellingen naar deze regio’s vast en verzenden deze niet eerder dan wanneer levering weer mogelijk lijkt. Het gaat momenteel om gebieden in het uiterste zuidwesten van Oostenrijk en enkele dorpen ten zuiden van Salzburg.

Wat gebeurt er als mijn bestelling niet kan worden verzonden

Als levering niet binnen redelijke termijn (1-2 weken) mogelijk lijkt door corona beperkingen, nemen we contact met u op. We geven u dan de keuze: wachten met leveren totdat wel geleverd kan worden of annuleren van de bestelling. In het laatste geval wordt uw betaling teruggestort.

Wat gebeurt er als ik retour wil sturen maar dat op dat moment niet kan

We zullen coulant omgaan met retour zendingen die door corona beperkingen niet tijdig kunnen plaatsvinden. Vraag wel (nog steeds) retouren tijdig aan via email!

Is er een tekort aan bepaalde producten

We hebben voldoende voorraden en onze leveranciers hebben tot nu toe geen of weinig problemen met leveren. Sommige producten gaan harder dan anders, waardoor er ook daardoor een grotere kans op een langere levertijd is.

Omdat handschoenen en beschermende (ruimzicht)brillen elders beter kunnen worden ingezet leveren we deze pas weer zodra er voldoende voorraad in Nederland is. Tot die tijd staan deze producten op uitverkocht. Op deze manier halen we een heel klein beetje druk van de ketel en dragen een klein steentje bij aan het beschikbaar blijven van deze middelen waar dat meer nodig is. Alles dat we in voorraad hadden voor de verkoop, of niet zelf op korte termijn nodig hebben, is door ons geschonken aan het Rode Kruis, voor gebruik in de gezondheidszorg.

Hoe kan ik een desinfecterende gel maken

Helaas hebben we geen kennis van (formele) medische producten. We hebben geen gelvormers die een desinfecterende gel kunnen vormen, het hoge alcoholpercentage zorgt dat de gel niet goed gevormd kan worden. Daar zijn speciale gelvormers voor nodig die we niet verkopen.