Cosmetica

Pure verwenning

Vitamine E acetaat

 2,50

Wissen

Beschrijving

Vitamine E acetaat is een verbinding die wordt gemaakt van vitamine E en azijn. Vitamine E acetaat is veel stabieler dan vitamine E en is daardoor langer werkzaam. Vitamine E acetaat wordt wel gebruikt in acné crèmes en gels, het zou het zwart worden van talg voorkomen, waardoor minder meeëters worden gevormd. Als antioxidant werkt het pas als het door inwerking van water is omgezet in Vitamine E, vitamine E acetaat heeft zelf geen werking als antioxidant. Vitamine E acetaat wordt normaal tot 2% en in speciale gevallen tot 5% gebruikt.

De INCI naam van Vitamine E acetaat Tocopheryl acetate.

Uitvoering

10 ml, 50 ml
X
Onze vakantie is voorbij, de levertijd kan echter tijdelijk enkele dagen langer zijn door achterstand die is ontstaan.