U kunt op vier manieren betalen.

iDeal

Als u een Nederlandse bankrekening heeft en uw bank ondersteunt iDeal, kunt u betalen met iDeal (alleen in de Hekserij webwinkel). We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Uw bank kan u hier meer informatie over geven. Klik bij uitchecken op het iDeal logo om iDeal als betaalmethode te kiezen.

PayPal

Als u een PayPal account heeft (of maakt, het kost weinig tijd) kunt u met PayPal betalen. U kunt hier een creditcard of bankrekening aan koppelen. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Zie de website van PayPal voor meer informatie. Klik bij uitchecken op het PayPal logo om PayPal als betaalmethode te kiezen.

Bank (vooruitbetaling)

Als u een bankrekening heeft kunt u vooruit betalen per bank, dit kan meestal ook van buiten Nederland. We brengen u geen kosten in rekening voor deze betaalmethode. Uw bank kan u hier meer informatie over geven. Kies bij uitchecken voor 'vooruitbetalen per bank' om deze methode te kiezen. In de bevestigingsemail die u ontvangt staat het te betalen bedrag en staan ook onze bankgegevens.Bij betalingen van buiten Nederland dient u ervoor te zorgen dat het bedrag helemaal wordt overgemaakt en er geen bankkosten van de betaling worden afgetrokken, uw bank kan u hier meer over vertellen.

Anders

Onder andere Nederlandse scholen kunnen een afspraak maken om op rekening te bestellen, ook andere betaalopties zijn mogelijk, na afspraak. Maak daarvoor eerst per email een afspraak en volg daarna onze instructies op. Bent u deze vergeten: vraag ernaar voor uw bestelling. Kies in dit geval voor betaaloptie 'Afwijkend, zoals schriftelijk overeengekomen'.