U kunt op twee manieren bestellen, met de webwinkel of per email. We raden aan de webwinkel te gebruiken, tenzij u speciale wensen heeft.

Bestellen per webwinkel

Staat alles wat u wilt bestellen in de webwinkel, heeft u geen heel grote aantallen nodig en geen bijzondere wensen: gebruik dan de  webwinkel: goedkoper en meestal sneller. Met de webwinkel kunnen we uw bestelling deels automatisch verwerken, dit scheelt ons tijd, daarmee kosten en daardoor kunnen we onze prijzen laag houden.

Bestellen per email

Bestellen per email is meestal duurder dan bestellen per webwinkel, we brengen normaal een bedrag van € 10,00* in rekening bij orders onder de € 300,00*. In een enkel geval meer omdat er veel meer werk moet worden verricht of omdat er bijzondere kosten aan een bestelling zijn verbonden. Uiteraard brengen we u hiervan op de hoogte en kunt u besluiten niet te bestellen als de kosten tegenvallen. Het in rekening gebrachte bedrag dekt (gemiddeld) ongeveer de extra kosten die we maken voor het verwerken van bestellingen per email: meer werk, meer tijd, meer kosten.

Per email bestellen is zinvol en/of noodzakelijk in de volgende gevallen:
- U wilt van één of meerdere producten een veel grotere hoeveelheid bestellen dan de grootste hoeveelheid die in de webwinkel wordt aangegeven, als regel is het  bij 5-10 x meer dan de grootste verpakking/eenheid zinvol om een offerte aan te vragen, dit kan per email aan onze klantenservice
- U wilt producten bestellen die niet in de webwinkel staan
- U wilt producten ontvangen in een andere verpakkingsgrootte dan in de webwinkel staan
- U wilt beleverd krijgen met een andere bezorger of verzendmethode dan we standaard aanbieden
- U gebruikt liever geen webwinkel
- Uw organisatie staat bestellen in een webwinkel niet toe
- U wilt worden gebeld of gemaild op de dag van verzending
- U wilt of kunt geen cookies accepteren op uw computer
- U heeft andere speciale wensen

Bestellen per email gaat als volgt: stuur een email aan onze klantenservice, geef aan dat u per email wil bestellen. Geef aan wat u wil bestellen en waar factuur en goederen heen moeten worden gestuurd. Geef uw eventuele bijzondere wensen aan. We sturen u een bestelbevestiging waarin ook alle kosten zijn aangegeven. U kunt zoals altijd annuleren zolang niet betaald is en meestal zelfs zolang de bestelling nog niet is verzonden.

* Inclusief BTW.