De Hekserij levert sinds 2001 grondstoffen en aanverwante producten in kleinere hoeveelheden aan particulieren, bedrijven, scholen en andere rechtspersonen. We zijn daarmee zowel groothandel als detailhandel. Daarnaast verkopen we advies en andere diensten die samenhangen met onze producten. Begonnen in Kampen zijn we in 2011 de IJssel overgestoken en werken sinsdien vanuit IJsselmuiden.

We zijn als VOF ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 05077710
Ons BTW nummer is: NL8210.80.623B01

Ons adres is:
De Hekserij
Spoorstraat 57
8271 RG IJsselmuiden

We ontvangen geen klanten, het kopen, afhalen of ter plekke bekijken van producten is niet mogelijk.

Levering van goederen kan bijna altijd van maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 17:00, levering aan de voorzijde. Wilt u eerder of later leveren neem dan op tijd contact met ons op.
Vertegenwoordigers: graag vooraf een afspraak maken per email.

We zijn het best en snelst bereikbaar via email: hekserij@hekserij.nl
We controleren de email meerdere keren per werkdag en reageren meestal binnen een werkdag.

We zijn telefonisch meestal niet goed bereikbaar, als regel kunnen we vragen beter en sneller beantwoorden als u deze per email stelt. Indien beslist nodig kunnen wij telefonisch contact met u opnemen. Stuur ons dan een email met uw telefoonnummer en de dag/tijd dat we u het best kunnen bereiken.

Wilt u toch zelf uitvinden hoe slecht we telefonisch bereikbaar zijn mag u het gerust proberen. Bedenk dat u ons vaak niet direct zult bereiken en dat we u in veel gevallen niet direct kunnen helpen omdat er vaak iets moet worden uitgezocht, bijvoorbeeld de status van uw pakje of de voorradigheid van een product en dat kunnen we aan de telefoon meestal niet. Veel antwoorden op vragen die gesteld worden zijn bovendien al eenvoudig terug te vinden op onze website. Tenslotte kunt een een email achteraf doorlezen en, is onze ervaring maakt dat de kans op verkeerd begrepen worden kleiner. Spreekt u een boodschap in vermeld dan ALTIJD uw emailadres en eventueel het telefoonnummer waarop u te bereiken bent, we kunnen niet zien wat uw telefoonnummer is. Ons telefoonnummer is 038-3557927 - nogmaals we zijn slecht bereikbaar.